volg ons via Facebook Instagram Twitter

Ruimte voor Balans | Potsweg 15 -b | 7523 CA Enschede | e-mail (algemeen): info@ruimtevoorbalans.nl


U kunt HIER een "Ruimte voor Balans" routekaart downloaden

De Potsweg is de laatste afslag van de Oldenzaalsestraat in Enschede. U vindt de Potsweg in Enschede - Noord. Vlakbij Roombeek.

Ruimte voor Balans is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
De lijndiensten 60, 61 en 62 en stadsdienst 2 brengen u snel en comfortabel binnen enkele minuten van het station Enschede naar Roombeek. Uitstappen bij halte Hulsmaatstraat. Klein stukje (20 meter) doorlopen in de rijrichting en dan rechtsaf de Hulsmaatstraat in. Na 150 meter, ná de kruising met de Voortsweg, gaat de Hulsmaatstraat over in de Potsweg. Aan de linkerkant van de weg vind je nu na ongeveer 50 meter Ruimte voor Balans, Potsweg 15-b. De ingang ligt iets terug van de straat. Loop de oprit op en aan het eind van het pad vindt u Ruimte voor Balans. Welkom!Voor degene die van buiten Enschede komt:
Komende vanaf richting Deventer:
De A1 richting Oldenzaal - Osnabrück aanhouden (dus niet Enschede A35). Hierna afslag 33 nemen (Losser - Oldenzaal zuid). Onderaan de afrit rechtsaf richting Enschede. Deze weg vervolgen totdat u Enschede binnen rijdt. U gaat meteen bij de eerste stoplichten rechtsaf. Dit is de Potsweg. U vindt nummer 15-b aan uw rechterhand tussen oprit nummer 9 en 19, het is dus iets terugliggend van de straat.
Komende vanaf richting Osnabrück:
De A1 richting Amsterdam en afslag Losser nemen. Onderaan de afrit rechtsaf richting Enschede. Deze weg vervolgen totdat u Enschede binnen rijdt. U gaat meteen bij de eerste stoplichten rechtsaf. Dit is de Potsweg. U vindt nummer 15-b aan uw rechterhand tussen oprit nummer 9 en 19, het is dus iets terugliggend van de straat.